Сьогодні, 21 лютого, Україна представила дві національні кухні – українську та кримськотатарську – на фестивалі “Турецький сніданок” в Анкарі.
Про це повідомив посол України у Туреччині Андрій Сибіга у Twitter.
“Україна – єдина з іноземних країн, котру запрошено на захід як почесного гостя. Ну, і як завжди, спостерігався справжній аншлаг охочих скуштувати українську та кримськотатарську кухню”, – написав посол.
Андрій Сибіга подякував українському підприємцю Іванові Шевченку, який представляв нашу країну на фестивалі.
“Своїм прикладом він демонструє, що український бізнес може бути успішним у Туреччині”, – відзначив дипломат.
Нагадаємо, що Україна та Туреччина збільшили обсяг торгівлі товарами на 11,2%.