11 людей загинули, 10 постраждали: наслідки атаки РФ на Покровський район — кадри з місця трагедії (ВІДЕО)

Рятувальники розбирають завали в Покровському районі. Фото: dsns.gov.ua

11 людей загинули і 10 — поранені. Такі наслідки обстрілу росіянами Покровського району Донецької області. Окупанти били по житлових кварталах ракетами С-300. Рятувальники продовжують розбирати завали. Про це сьогодні, 7 січня, розповіла кореспондентка телеканалу FREEДОМ Альона Грамова з місця трагедії.

Журналістка нагадала, що росіяни випустили по Покровському району вісім ракет С-300.

“Ми зараз перебуваємо в Покровську. У цьому місті також проживали переселенці з Авдіївки, зокрема двоє дітей 15 і 17 років”, — зазначила Грамова.

Мешканець Покровська Володимир у момент атаки перебував удома.

“Як бахнуло, побачив кулю таку страшну. І відразу сховався. У когось шифер полетів, у когось трубу зірвало на даху. І так майже кожного дня. Спати страшно, лягаю одягненим”, — поділився чоловік.

Для Покровська, який ще донедавна перебував відносно в тилу, це вже третій від початку повномасштабної війни РФ масований обстріл.

Як уточнила кореспондентка, внаслідок атаки росіян руйнувань різного ступеня зазнали близько 80 приватних житлових будинків.

Рятувальники продовжують роботу в Покровську. За їхніми даними, під завалами може ще перебувати тіло чоловіка.

Рятувальники розбирають завали в Покровському районі. Фото: dsns.gov.ua

Читайте також: Вночі окупанти вдарили по Покровську: є постраждалі, сталися пожежі

Нагадаємо, 6 січня окупанти завдали по Донецькій області понад 20 ракетних ударів. У Покровському районі основний удар припав на місто Покровськ і село Рівне.

Прямий ефір