Три ворожі склади боєприпасів та чотири засоби радіоелектронної боротьби загарбників уразили ЗСУ — зведення Генштабу

Ілюстративне фото: Facebook/Генштаб ЗСУ

Сили оборони України впродовж доби відбили понад 100 атак російських окупаційних військ. Зокрема, на Бахмутському напрямку атаки було відбито в районах 7 населених пунктів: Васюківка, Міньківка, Оріхово-Василівка, Дубово-Василівка, Бахмут, Григорівка та Іванівське. Про це сьогодні, 14 березня, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України, інформує FREEДОМ.

Противник, попри значні втрати, продовжує наступальні дії на 5 напрямках: Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському. На Запорізькому та Херсонському напрямках росіяни веду оборонні дії. Без суттєвих змін залишалася оперативна обстановка на Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках.

Утім, окупанти продовжують обстріли території України. За минулу добу противник завдав 5 ракетних ударів, зокрема і по об’єктах цивільної інфраструктури Сумської та Донецької областей. Є загиблі та поранені мирні громадяни. Також ворог завдав 35 авіаційних ударів та здійснив 76 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

“Високим залишається рівень ракетної загрози по всій території України”, — вчергове попередив Генштаб ЗСУ.

Оборонці України впродовж доби завдали ворогові суттєвих втрат. Українська авіація завдала 10 ударів по районах зосередження окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 5 районів зосередження особового складу та військової техніки противника, 3 склади боєприпасів та 4 засоби радіоелектронної боротьби загарбників.

Читайте також: Головна мета — завдати максимальних втрат противнику: українські воїни розповіли про оборону Бахмута (ВІДЕО)

Прямий ефір