Президент Зеленський оголосив про запуск глобальної ініціативи United24

З ініціативи президента України Володимира Зеленського стартувала глобальна ініціатива United24, мета якої – об’єднати держави, компанії, міжнародні організації та людей по всьому світу у їхньому бажанні допомогти Україні. Отримані кошти розподілятимуться за трьома напрямками: оборона та розмінування, гуманітарна та медична допомога, відновлення нашої країни.

“Сьогодні весь світ об’єднався навколо України. Держави, компанії, міжнародні організації, головне – люди. Тепер серед них ви. Спасибі. Водночас, ми маємо потенціал зупинити війну, яку розв’язала Росія. Відновити те, що війна зруйнувала. Ця фандрайзингова платформа – частина глобальної ініціативи United24, яку було запущено, щоб підтримати Україну. Тут в один клік ви можете пожертвувати кошти, щоб допомогти нашим захисникам та мирним людям, а також відновити Україну”, – сказав глава держави у відеозверненні.

Усі кошти будуть перераховані на рахунки Національного банку України, а закріплені за профільними міністерствами (Міністерством оборони, Міністерством охорони здоров’я та Міністерством інфраструктури) звіти оновлюватимуться кожні 24 години.

Зробити донейт можна на сайті платформи u24.gov.ua. Будь-яка пожертва – вагомий внесок у перемогу України.

Нагадаємо, соціолог Дмитро Громаков в ефірі марафону “FreeДОМ” на телеканалі UA висловив думку, що після 2022 року НАТО має стати військовим блоком, а не політичним.

Зеленський: Другого “Мінська” не буде. Україна в таке болото точно не піде

У ЄС офіційно оголосили шостий пакет санкцій проти РФ

Читайте також: Виконавчий директор Української Гельсінської спілки з прав людини Олександр Павліченко в ефірі марафону “FreeДОМ” розповів, як і коли військові злочинці РФ відповідатимуть перед законом.

Прямий ефір