Для приготування вам знадобиться кілька інгредієнтів.
- Ревінь – 300 г
- Борошно – 500 г
- Яйця – 2 шт.
- Вершкове масло – 50 г
- Молоко – 250 г
- Цукор – 300 г
- Дріжджі – 50 г
- Фрукти для прикрашання
Спочатку розводимо в теплому молоці дріжджі й додаємо цукор, потім просіваємо борошно через сито, додаємо яйце, розтоплене масло. Тісто накриваємо плівкою і залишаємо на 1 годину.
Після цього ріжемо ревінь овочечисткою, знімаємо верхню шкірку й нарізаємо приблизно однаковими шматочками.
Дістаємо тісто, яке вже підійшло, і розкачуємо його в тонкий пласт.
Потім викладаємо наверх шматочки ревеню, а потім пиріг потрібно засипати цукром.
Ставимо пиріг в духовку, розігріту до 200 градусів, на 40 хвилин. За 20 хвилин змастити краю пирога збитим яйцем.
Більше випусків програми “Україна на смак” на UATV дивіться за посиланням.