“Вибігла до нього, а він весь у крові”: жителі Селидового показали наслідки масованого обстрілу (ВІДЕО)

Наслідки обстрілу Селидового. Фото: uatv.ua

П’ятеро загиблих і понад десять поранених у Селидовому Донецької області після обстрілу, який російська армія здійснила 5 липня. По місту окупанти завдали кілька авіаційних та артилерійських ударів. На місці трагедії побувала знімальна група FREEДОМ.

Чоловік Наталії був поранений.

“Він лежав на дивані в залі, і вибух був з боку його кімнати, у ній два вікна. Я була в іншій спальні, там відчувалося менше, мене навіть не зачепило. Вибігла до нього, тут усе перевернуто, він увесь у крові, бо влучило в судину… Це був не те що сильний вибух, його силу передати словами неможливо”, — ділиться Наталя.

А до оселі Юрія можна потрапити наразі лише через вибите вікно, бо вибухом заблокувало всі двері, а внутрішні взагалі втиснуло в шафу-купе, що стоїть за кілька метрів.

“Ми не постраждали, бо нас удома не було. Нам пощастило, ми заздалегідь евакуювалися. Якби не виїхали… Ми на 90% розуміли, що ось так усе буде… Щоб цей Путін здохнув”, — каже Юрій.

У Марини неважке поранення отримав батько, сім’я під час обстрілу перебувала вдома.

“Емоцій на той момент, напевно, ніяких, тому що ви ж розумієте, що це сталося раптово, коли перебуваєш у своєму домі, у максимально безпечному для себе місці. Тата трошки поранило, але загалом, це краще, ніж могло б бути”, — зазначає мешканка Селидового.

Масований обстріл міста забрав життя п’ятьох людей, понад десять дістали поранення. Багато з них досі перебувають у лікарні у важкому стані. Згорів 21 автомобіль, 15 приватних будинків було зруйновано. Сьогодні в Селидівській громаді оголошено жалобу за загиблими.

https://www.youtube.com/watch?v=2XHy9M7UWqo

Читайте також: 12 загиблих, понад 40 поранених: РФ обстріляла Донецьку та Дніпропетровську області (ФОТО)

Прямий ефір