Нова серія ядерного шантажу від РФ: майбутній візит Путіна до Північної Кореї прокоментувала Курносова

Прапори Росії та Північної Кореї. Фото: РИА Новости

Найближчими тижнями російський диктатор Путін може відвідати В’єтнам і Північну Корею. Якщо до В’єтнаму господар Кремля їде домовлятися про постачання сільгосппродуктів, то візит до Північної Кореї, найімовірніше, буде черговою серією ядерного шантажу. Про це в ефірі телеканалу FREEДOM розповіла політична аналітикиня і головна редакторка порталу After Empire Ольга Курносова.

“Що стосується візиту Путіна до Північної Кореї: навряд чи він поїде інспектувати дитячі табори, куди відправляє на відпочинок російських дітей. Я думаю, що в Пхеньяні російський диктатор буде домовлятися про постачання у РФ боєприпасів — ракет. Можливо, це будуть і якісь північнокорейські безпілотники”, — припустила Курносова.

За її словами, Північна Корея натомість найімовірніше попросить допомоги у РФ у здійсненні своєї ядерної програми.

“Ми вже нові страшилки Кремля, про те, що він може передати недружнім Заходу країнам ядерну зброю. Тому цей візит до Північної Кореї буде черговою страшилкою: мовляв, дивіться, я не жартую. Можу передати ядерну зброю Північній Кореї”, — зазначила редакторка порталу After Empire Ольга Курносова.

Вона також додала, що поїздка Путіна до В’єтнаму буде більш нешкідлива.

“В’єтнам — це вже набагато м’якша історія. У Росії зараз спостерігається великий дефіцит товарів народного споживання, зокрема і сільськогосподарських продуктів. Тому я думаю, у В’єтнамі російський диктатор буде домовлятися про постачання того, що не можна сьогодні купити на Заході. Адже Росія більшість товарів сама не виробляє. Плюс постійне підвищення цін на продукти б’є по кишені росіян. Тому основна мета візиту — домовиться про постачання якихось продуктів у РФ”, — резюмувала Ольга Курносова.

Читайте також: Відкат до Радянського Союзу: дефіцит робочих рук і зростання цін у РФ прокоментував Пендзин

Прямий ефір