Хоч би який результат написала російська ЦВК — це фальшивка, — Буданов

Кирило Буданов. Фото: uatv.ua

В очах світових лідерів, передусім Китаю, Путін стає нестабільним правителем, який не здатен забезпечити порядок у себе в країні. Так підсумки так званих виборів у Російській Федерації підбив напередодні на Форумі російських добровольців керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МО) Кирило Буданов, інформує FREEДОМ.

У зверненні до добровольців керівник української розвідки зазначив, що обмежена військова операція опозиційних до Путіна російських збройних формувань у Бєлгородській та Курській областях РФ ― лише початок боротьби за їхню рідну країну.

“Громадяни РФ вирішили звільнити свою країну від старої людини та його поплічників, що узурпував владу, незаконно змінив Конституцію і живе в альтернативній реальності зі своїми посіпаками. Війна проти путінського режиму ― це законне право громадян вимагати справедливості”, ― сказав Кирило Буданов.

За його словами, так звані вибори Путіна ― нелегітимні. На великій кількості дільниць навіть не зможуть порахувати бюлетені, бо російські активісти, усвідомлюючи всю підлість цих виборів, псують їх.

“Який би результат не написала російська Центральна виборча комісія ― це фальшивка, оскільки вибори не відбулися не лише у прикордонних областях”, ― зауважив начальник ГУР МО України.

Він додав, що у РФ відбувся справжній “бунт виборчих урн”, бо такої кількості зіпсованих бюлетенів та скриньок не було ніколи й ніде у світі.

“Путін розуміє, що в очах світових лідерів, передусім КНР, він стає нестабільним правителем, який не здатен забезпечити порядок на виборах у себе в країні. Він показує себе слабаком перед своїм народом і елітами. Слабкість — це те, чого він боїться найбільше. Те, що зараз відбувається у РФ, послаблює режим загалом і Путіна особисто. Ми повинні використати цю слабкість і зробити її додатковою зброєю”, — наголосив Кирило Буданов.

Читайте також: Чому російські телеканали практично не висвітлювали президентські вибори, пояснив Давлятчин

Нагадаємо, у Російській Федерації в неділю, 17 березня, закінчилося триденне голосування на президентських виборах. У них взяли участь чотири кандидати: Володимир Путін, який висунувся на п’ятий термін, а також представники провладних партій Леонід Слуцький (ЛДПР), Микола Харитонов (КПРФ), Владислав Даванков (“Нові люди”). Російська влада вже заявляє про “неймовірну перемогу” Путіна.

Читайте також: Підсумком цих виборів стане повна делегітимізація Путіна — пояснення політолога

Прямий ефір