Підсумки “виборів” у РФ передбачувані, а наслідки — ні, — російський журналіст

Кремль. Ілюстративне фото: ukrinform.ua

Не має значення, які результати намалюють Путіну на “виборах”: більше, ніж на попередніх, чи менше. Зміни в Росії настануть не після виборів, а після значно серйозніших подій. Про це в ефірі FREEДОМ, коментуючи можливу реакцію росіян на результати голосування, сказав журналіст Telegram-каналу “Можем объяснить” Ілля Давлятчин.

“Щодо протестів, то зрозуміло, що цю путінську систему буде зміщено не після якихось “виборів”. Вони вчепилися у владу, і вони таких законів наухвалювали, що навіть на цих псевдовиборах неможливо нічого змінити”, — констатував гість ефіру.

Він наголосив: очевидно, що це “вибори без вибору”, вони нічого не вирішують.

“Там чимось усе закінчиться дуже серйозним: громадянською війною, програшем Російської Федерації у війні проти України. Не знаю, складно гадати. Але це точно не будуть вибори. Тому які відсотки покажуть Путіна, чи будуть вони більшими, ніж у 2018 році, чи будуть вони меншими, ніж у 2018 році, — не має жодного значення. Ці “вибори” нічого не вирішують. У таких режимах, як у Путіна, підсумки виборів передбачувані, а наслідки непередбачувані. Тому, що там буде згодом, складно сказати. Але очевидно, що Путін просто так не піде”, — вважає Ілля Давлятчин.

Читайте також: Перепризначення Путіна: “вибори” у РФ проходять під примусом і чітким контролем (ВІДЕО)

Прямий ефір