“Нам просто потрібно зустрітися”: Зеленський поділився подробицями спілкування з Орбаном в Аргентині

Володимир Зеленський і Віктор Орбан. Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський розповів подробиці свого спілкування з прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном, яке відбулося цього понеділка, 11 грудня, під час церемонії інавгурації новообраного президента Аргентини, інформує FREEДОМ.

“Я думаю, що нам потрібно організувати дуже конструктивну зустріч між нашими державами. У нас є спільні кордони, ми сусіди і нам потрібно розмовляти. Одна з дуже важливих тем, які я порушував із ним, стосувалася саме того, що нам потрібно розмовляти, розв’язувати проблеми”, — сказав глава держави.

Він запевнив, що дійсно не бачить глобальної проблеми в цьому питанні.

“Саме тому нам просто потрібно зустрітися. Я показав йому своє позитивне ставлення до такої ідеї”, — зазначив Зеленський.

Читайте також: Зеленський поспілкувався з Орбаном в Аргентині: чи вплине це на позицію прем’єр-міністра Угорщини — думка Мережка

Нагадаємо, як заявив радник керівника Офісу президента України Сергій Лещенко, Київ у відносинах з офіційним Будапештом поводиться правильно. Прем’єр-міністру Угорщини Віктору Орбану дедалі складніше знаходити аргументи проти підтримки України. Якщо, звичайно, він не хоче прямо розписатися у проведенні російської зовнішньої інформаційної політики.

Прямий ефір