Росія наступає по всьому фронту, штурмує та бомбардує авіацією Авдіївку, — Генштаб

ЗСУ. Фото: zsu.gov.ua

Російські окупанти наступають у районах Куп’янська, Бахмута, Авдіївки, Мар’їнки та Старомайорського. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних сил України, інформує FREEДОМ.

Військові заявляють, що протягом доби на фронті сталося 57 бойових зіткнень. У напрямку Куп’янська відбито 10 атак у районах Синьківки, Іванівки та Стельмахівки.

Під Бахмутом ворог 15 разів атакував біля Хромового, Кліщіївки та Андріївки, були відбиті атаки в районі Південного, ЗСУ одночасно здійснюють штурми на південь від міста.

Росіяни продовжують штурмувати Авдіївку, намагаються оточити місто і бомбардують його авіацією, безуспішними були сім атак у районах Сєверного та Первомайського. Також захлинулися 20 атак загарбників у районі Мар’їнки.

На півдні противник безуспішно атакував поблизу Старомайорського на Времівському виступі. У Запорізькій області українські з’єднання продовжують наступальну операцію у напрямку Мелітополя.

Українська авіація завдала дев’яти ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та техніки, а також три — по зенітно-ракетних комплексах. Ракетники та артилеристи вразили п’ять радіолокаційних станцій, два склади боєприпасів, район зосередження армії РФ, два пункти управління, три ЗРК та 11 одиниць артилерії.

Читайте також: Росіяни безуспішно штурмують, українські захисники знищують ворога — карта війни за 1 листопада (ВІДЕО)

Прямий ефір