Через Росію світ занурюється в хаос: у Зеленського відреагували на події в Ізраїлі

Фото: АР

Бойові дії в Ізраїлі та масовані ракетні удари є наслідками того, що Росія руйнує глобальну безпеку. Через дії Москви світ занурюється в хаос. Про це повідомляє FREEДОМ з посиланням на радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка в Twitter.

“Наслідки. Усе, що Росія робить в Україні, це руйнування глобальної безпеки, глобальних правил, глобальних угод. Як наслідок, світ занурюється в хаос, а терористичні спільноти починають поводитися все зухваліше, агресивніше і навіть оголошувати війни цілим країнам”, зазначив він.

Подоляк вважає, що поразка Росії зможе повернути світ до стабільності. Він назвав Москву “ключовим спонсором глобального тероризму та автором краху міжнародного права”.

Читайте також: Нинішнє вторгнення бойовиків ХАМАС в Ізраїль не можна порівнювати з “війною судного дня”, — Галлямов

Нагадаємо, вранці 7 жовтня із сектора Гази бойовики ХАМАС завдали масованого ракетного удару по Ізраїлю. Як повідомили світові ЗМІ, над багатьма містами країни було зафіксовано клуби диму, у містах Тель-Авів, Ашкелон і Кфар-Авів було чути вибухи. Сирени тривоги лунали по всьому Південному і Центральному Ізраїлю.

Прямий ефір