“Класична поведінка безумовного злочинця”: Подоляк прокоментував заяви Путіна на Валдайському форумі

Виступ Володимира Путіна на Валдайському форумі. Фото: ap.org

Сьогодні, 5 жовтня, президент РФ Володимир Путін виступив на Валдайському форумі, заявивши, що РФ нібито не розпочинала війну проти України, і вкотре згадав про ядерну зброю. Радник керівника Офісу президента України (ОПУ) Михайло Подоляк відзначив цинічність промови глави Кремля, інформує FREEДОМ.

Також він підкреслив, що російський диктатор навмисно маніпулює фактами.

“”Брехня — це правда”, “війна — це мир” — класична поведінка безумовного злочинця, який навмисне вдерся в чужу суверенну країну заради єдиної мети — масштабного знищення українців та масштабного руйнування всього українського. Яке правильне рішення? Жорстка лава підсудних особисто для Путіна. Як? Прискорення постачання зброї Україні”, — написав радник керівника ОПУ в Telegram.

Читайте також: Путін не зупиниться перед колосальною кількістю жертв серед мирного населення, — Снєгирьов про ракетний удар РФ по селу Харківщини

Нагадаємо, президент Путін на форумі “Валдай” заявив про успішне випробування крилатої ракети з ядерною установкою “Буревісник”. За словами військово-політичного аналітика Дмитра Снєгирьова, від 2001 року з 13 пусків “Буревісника” жоден з них не завершився успішно, а це показник неспроможності військово-промислового комплексу РФ.

Прямий ефір