Снарядний голод, відсутність води та їжі, іржаві каски та побиття: солдати армії РФ дедалі частіше оприлюднюють скарги (ВІДЕО)

Ілюстративний скріншот: uatv.ua.tv

У російській армії солдати знову почали записувати скарги на відео і викладати в мережу. Скаржаться на все — відсутність відпочинку, неадекватність начальства, дефіцит снарядів, бинтів і навіть води, повідомляє FREEДОМ.

Російські мобілізовані розповідають, що їх удесятьох беззбройних відправляють штурмувати посадку неподалік Клещіївки, що біля Бахмута. Військові злочинці з армії Росії заявляють, що ситуація на фронті критична. Раніше дружини цих же військових записували звернення до президента РФ Володимира Путіна з проханням повернути мобілізованих додому.

Мобілізовані з іншого полку, які також воювали в районі Кліщіївки, поскаржилися на катастрофічний стан справ на фронті. За словами солдатів, майже вся піхота загинула, а снарядів для артилерії немає.

“Люди тікають, вішаються. Уже рік минув жодної відпустки не було. Нас відправляють на вірну смерть. Закріпитися ніде, тут випалена земля”, — повідомляють російські військові.

Про снарядний голод у російській армії красномовно свідчать відеоматеріали, на яких видно, що військовим видають іржаві боєприпаси.

Також у російській армії тривають проблеми з продуктовим забезпеченням.

“Нам дали в дорогу лимони замість картоплі. Води навіть немає — одна баклажка порожня, інша наполовину”, — скаржаться військовослужбовці РФ.

Регулярно у відеозверненнях російські солдати повідомляють про роботу в армії загороджувальних загонів і військової поліції.

“Мене запитують, хто я за національністю, я відповів, що осетин. Мені у відповідь — чурка ти, Росія для росіян. Так прикро стало, що ми там на позиціях начебто займаємося викоріненням нацизму, а нацисти вони всередині нас. Я вже не знаю проти кого далі йти”, — розповів російський військовослужбовець Арсен Теміраєв.

Про вкрай сумну обстановку в російських військах розповідають уже не тільки мобілізовані, а й депутати та навіть “z-воєнкори”. Вони вимагають визнати, що доповіді військової верхівки Росії про успіхи путінської армії брехливі. А насправді її становище в Україні з кожним днем стає дедалі гіршим.

Читайте також: “Командири побили так, що підвестися не міг”, “Чурка ти, Росія — для росіян”: військовослужбовці РФ — про звичаї в росармії (ВІДЕО)

Прямий ефір