Черговий рейд у Бєлгородській області провів легіон “Свобода Росії”, кінцева ціль — Москва, — Барановський

Легіон "Свобода Росії". Фото: focus.ua

Легіон “Свобода Росії” здійснив черговий, хоч і не дуже тривалий, але яскравий та ефективний рейд у Бєлгородську область РФ. Про це розповів адвокат, радник з питань комунікації російської опозиції та легіону “Свобода Росії” Олексій Барановський в ефірі телеканалу FREEДОМ сьогодні, 29 вересня.

Група новобранців легіону, за словами Барановського, завдала втрат у техніці та живій силі російським прикордонникам.

“Відбувся черговий рейд легіону Вільної Росії в Бєлгородську область. Цього разу це було не дуже тривале занурення в російську реальність, але досить яскраве й ефективне. Група новобранців легіону пройшла так зване хрещення вогнем, що називається. З боку Російської прикордонної служби є втрати в техніці і в живій силі. У легіону травмованих, постраждалих, поранених, убитих немає”, — розповів гість ефіру.

За словами Барановського, такі рейди триватимуть і далі.

“Такі рейди триватимуть і далі. Зараз уже це увійшло в рутину. Буквально кілька днів тому колеги з РДК ходили в Курську область, легіон зараз сходив у Бєлгородську область. Брянська область занудьгувала. Але нехай не нудьгують, дрони теж, зокрема від партизанських осередків, орієнтованих саме на легіон, працюють і там, як ми знаємо”, — зазначив Барановський.

Рано чи пізно прийде час, коли відбудеться масований похід із кінцевою метою на Москву, доповнив спікер.

“Прийде час, коли відбудеться масований похід по одному з прикордонних напрямків. Але кінцева мета — Москва. Але, так би мовити, для цього потрібна сприятлива військово-політична обстановка. Проте ми готові до будь-яких завдань, які триватимуть і восени, і навіть у зимовий період”, — резюмував Барановський.

Читайте також: Зміни в Росії можливі тільки після демонтажу режиму Путіна, — Барановський

Прямий ефір