Російські окупанти здійснили нічну атаку по портовій інфраструктурі Дунаю: є постраждалі й руйнування

Порт. Фото: cfts.org.ua

Російські окупанти здійснили нічну атаку дронами Shahed-136 по портовій інфраструктурі Дуная в Одеській області. Про це сьогодні, 24 липня, повідомляє Оперативне командування “Південь”, інформує FREEДОМ.

Атака тривала майже 4 години. Силами протиповітряної оборони знищено 3 дрони.

“Внаслідок влучань зруйновано ангар із зерновими, пошкоджено резервуари для збереження інших видів вантажів, в одному із виробничих приміщень сталася пожежа, яку оперативно ліквідовано. Попередньо відомо про 4 постраждалих працівників порту, але інформація ще уточнюється”, — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Все впало, двері вибило, каміння валилося — включення FREEДОМ з Одеси після атаки РФ (ВІДЕО)

Раніше повідомлялося, що вночі 23 липня чергової російської повітряної атаки зазнали місто Одеса та Одеська область. Внаслідок атаки в Одесі загинула одна людина, 22 отримали поранення, з них четверо — діти. 14 осіб, зокрема троє дітей, госпіталізовано. З-під завалів рятувальники дістали жінку, що дивом вижила. Ударами зруйновано Спасо-Преображенський кафедральний собор, пошкоджено Будинок вчених, бульвар Жванецького та житлові будинки мирних громадян. У будинках пошкоджено фасади та дахи, вибиті вікна.

Прямий ефір