Ізраїль передав гуманітарну допомогу для постраждалих через підрив ГЕС у Херсоні (ВІДЕО)

Скріншот: uatv.ua

Із самого початку повномасштабної війни Ізраїль підтримує Україну, стоїть на її боці. Про це заявив Міхаель Бродський, надзвичайний та повноважний посол Ізраїлю в Україні, інформує FREEДОМ.

Він зазначив, що через підрив Каховської ГЕС тисячі людей залишилися без даху над головою і найнеобхіднішої, питної води та продуктів харчування.

Волонтери, у свою чергу, стверджують, що вся надана допомога поїде до Херсона та інших деокупованих населених пунктів регіону.

“Частина допомоги поїде до Херсона, частина у деокуповані села Херсонської області, бо вода справді дуже потрібна. Щодня до нас за допомогою звертаються люди. Є серед них контужені, їм дуже приємно, що херсонці зустрічають херсонців”, — зазначила волонтер Олександра Кубанкіна.

Читайте такожНа Південному напрямку російські окупанти — на піку моральної зламаності, — деталі від Гуменюк

Нагадаємо, у вівторок, 6 червня, російські окупаційні війська підірвали Каховську гідроелектростанцію, розташовану на річці Дніпро в Херсонській області. Росіяни кинули людей напризволяще в затоплених унаслідок підриву Каховської ГЕС окупованих населених пунктах Херсонської області.

Прямий ефір