Ляпас Путіну від Зеленського очевидний, — Барановський про візит президента України до Бахмута та поїздку до США

Бахмут, 20.12.2022. Фото: uatv.ua

Візит президента України до прифронтового Бахмута і подальша поїздка до Сполучених Штатів Америки — це ляпас російському президенту Володимиру Путіну з боку Володимира Зеленського. Про це заявив сьогодні, 21 грудня, в ефірі телеканалу FREEДОМ адвокат, представник З’їзду народних депутатів Росії Олексій Барановський.

Спікер наголосив, що показовим є порівняння Зеленського, який був майже в одному окопі з солдатами, та Путіна, який проводить переговори за довгими столами.

“Ляпас, очевидно, просто навіть порівнювати президента, який бореться за свою країну, який практично в одному окопі зі своїми солдатами, та президента, який за цими довжелезними столами нескінченними зустрічається. Ну це дуже наочне порівняння”, — зазначив Барановський.

За його словами, українці за кордоном і весь світ стежать за подіями та надихаються, як президент Зеленський показує непохитність української свободи.

“Українці, з якими ми зустрічаємось, уважно стежать за подіями. І навіть ті, хто біженці війни, жінки з дітьми надихнуті тим, як президент Зеленський показує незламну українську волю. Тому це справді показово, і за цим слідкує весь світ. І це дуже добре, що Зеленський здатний саме так демонструвати українську силу волі та українське прагнення перемоги”, — зазначив Барановський.

Прямий ефір