Кабмін створив комісію з розслідування причин пожежі в Одесі

Фото ДСНС

Сьогодні, 6 грудня, уряд створив комісію з розслідування причин пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Про це повідомляє UATV з посиланням на Урядовий портал.

“Пожежі в Одесі стали не надзвичайними ситуаціями, а систематичними випадками, які забирають життя людей. Ми маємо встановити причину, чому так склалося. Всі винні будуть покарані за всією суворістю закону, не зважаючи на їхні посади чи статус”, – сказав Олексій Гончарук.

До складу комісії увійшли: Сергій Яровий, Ганна Новосад, Тимофій Милованов, Альона Бабак, Зоряна Скалецька, Юлія Соколовська, Микола Чечоткін, Ігор Клименко та представники Одеської облдержадміністрації.

Прем’єрміністр також доручив співробітникам ДСНС провести  позачергові перевірки стану протипожежної безпеки в об’єктах підвищеного ризику.

Зазначимо, що вчора о 21:00 рятувальники знайшли під завалами тіло жінки. За попередньою інформацією, це викладачка коледжу, 1976 року народження.

Співробітники ДСНС досі розбирають завали. У результаті пожежі 22 осіб у лікарні, з них – 9 учнів коледжу. Серед загиблих – 16-річна студентка Ксенія Бабенко. Також після пожежі в Одеському коледжі зниклими вважаються 14 осіб.

Прямий ефір