Операція ЗСУ на Курщині — скалка, яку Путін не може дістати, — Курносова

Суджа Курської області РФ на початку серпня 2024 року. Фото: ukrinform.ua

Путін не може пояснити росіянам, чому Збройні сили України досі перебувають у Курській області. І водночас нічого не може із цим зробити. Про це сьогодні, 27 жовтня, сказала в ефірі телеканалу FREEДОМ політична аналітикиня, головна редакторка порталу After Еmpire Ольга Курносова.

“Попри всі ті цифри та числа навіть, які озвучував Путін — він же говорив, наказував Курську область звільнити до 1 жовтня, потім казали, що її потрібно звільнити до дня його народження — нічого не відбувається. Тому треба щось вигадувати для того, щоб виправдати те, що Путін говорить одне, а насправді відбувається зовсім інше. Хоча ми чудово розуміємо, що все це — лише ознаки того, що Путін сьогодні не контролює ситуацію в Росії. Доводиться вигадувати… І, відповідно, всі ці цифри, вони для того, щоб пояснити російському обивателю, а чому досі все залишається так, як воно залишається. Чому досі Збройні сили України контролюють значну частину Курської області. Чому Путін із цим нічого зробити не може. Тому треба вигадати, що це насправді секретний план зі знищення української техніки”, — коментує гостя ефіру.

Водночас вона наголошує: операція ЗСУ в Курській області стала дуже великою проблемою Путіна.

“Реально для Путіна це велика проблема, і велика, я б сказала, скалка, яка сидить і яку він не може дістати ніяк. Він не розуміє, що з цим робити. Звідси всі стрибки та кривляння”, — вважає Ольга Курносова.

Читайте також: Ситуація в Курській області — ганьба Путіна і повний провал усієї пропаганди, — Сазонов

Нагадаємо, раніше військово-політичний аналітик Дмитро Снєгирьов зазначив, що українські військові в Курській області РФ проводять наступальні дії маневреного характеру.

Читайте також: Заява Путіна про оточення ЗСУ в Курській області не відповідає дійсності, — Сирський

Прямий ефір