Є жертви та руйнування: РФ атакувала Херсонську, Харківську та Донецьку області 

Наслідки удару РФ по Харківській області. Фото: Telegram/Олег Синєгубов

Чотири людини отримали поранення через обстріли російськими військами Херсонської області. Окупанти за добу завдали ударів із різних видів озброєння по 21 населеному пункту регіону. Про це сьогодні, 12 жовтня, повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, інформує FREEДОМ.

“Пошкоджено багатоповерхівку і 15 приватних житлових будинків, а також медичний заклад і адмінбудівлю. Також зафіксовано влучання у стільникову вишку, газопровід і складські приміщення”, — зазначив Прокудін.

Двоє людей загинули, ще дев’ятеро дістали поранення внаслідок обстрілів армією РФ Харківської області, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його інформацією, російські окупанти за минулу добу неодноразово вдарили по Куп’янську, а також по прикордонних селах у регіоні. У кількох населених пунктах зруйновано приватні будинки та господарські будівлі.

По Харкову російські загарбники запустили керовану авіабомбу, вона впала в лісосмузі одного з районів міста. Люди не постраждали.

Внаслідок російських обстрілів Донеччини за минулу добу загинули троє мирних жителів — двоє в Богоявленці, і ще один — в Іванопіллі. Також вісім людей дістали поранення. Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Він уточнив, що від початку повномасштабного вторгнення російська армія вже вбила в регіоні понад 2 800 мирних громадян.

Читайте також: РФ атакувала Україну невідомими ракетами та “Шахедами” — деталі від Повітряних сил

Нагадаємо, 11 жовтня російські війська обстріляли Херсон і його передмістя. А вночі 12 жовтня завдали удару керованими авіабомбами по Запоріжжю.

Прямий ефір