Російські окупанти вночі атакували мирні населені пункти України — подробиці

БпЛА Shahed. Фото: armyinform.com.ua

П’ятеро людей дістали поранення внаслідок обстрілу армією РФ Одеської області в ніч на 9 жовтня. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер, інформує FREEДОМ.

За його інформацією, російські окупанти атакували житловий квартал ударними дронами. Пошкоджено медзаклад та багатоповерхівку, виникла пожежа в недобудованій будівлі.

“Травмовано 5 осіб, троє з них госпіталізовані в стані середнього ступеня тяжкості”, — написав Кіпер.

Чотири людини загинули за минулу добу внаслідок російських ударів по Харківській області, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. За його словами, один загиблий — у Борівській Андріївці Ізюмського району, один — у Кругляківці Куп’янського району та двоє — безпосередньо в Харкові, після удару по місту КАБами.

Уночі двоє медпрацівників постраждали внаслідок обстрілу армією РФ геріатричного центру в Херсонській області. Про це повідомили в обласній прокуратурі. Ударили російські військові по будівлі з важкої артилерії. Прокурори розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, це вже не перша атака по цьому геріатричному центру. Медичний заклад для літніх людей уже зазнавав обстрілів з боку російських окупантів у 2022 році.

Читайте також: Понад 20 дронів та балістичні ракети запустила РФ по Україні — деталі відбиття атаки

Прямий ефір