Склад із боєприпасами та КАБами атаковано в Брянській області РФ — деталі

67-й арсенал ГРАУ. Ілюстрація: defence-ua.com

У місті Карачев Брянської області РФ детонує арсенал головного ракетно-артилерійського управління (ГРАУ) Міністерства оборони Росії. Про це сьогодні, 9 жовтня, повідомив керівник Центру протидії дезінформації (ЦПД) при Раді національної безпеки і оборони (РНБО) України Андрій Коваленко, інформує FREEДОМ.

У соціальних мережах місцеві жителі повідомляли про перші вибухи ще вночі, після прольоту поблизу “невідомих безпілотників”. 

“Поблизу міста Карачев Брянської області було ураження найближчого до лінії фронту 67-го арсеналу ГРАУ. Він розташований всього за 114 км від кордону з Україною”, — повідомив Коваленко. 

За словами керівника ЦПД, на військовому складі поблизу Карачева зберігалися кориговані авіабомби (КАБи) та інші боєприпаси, зокрема з Північної Кореї. Частково зброя зберігалася просто неба, доповнив Коваленко.

Читайте також: У Курській області російські окупанти бомбардують свої населені пункти КАБами, як в Україні — деталі від Поповича

Раніше повідомлялося, що інтенсивність ударів Збройних сил України по території РФ збільшилася. Особливо ефективно вдається вражати нафтопереробні підприємства (НПЗ), тому що їх практично неможливо захистити від ударів. 

Прямий ефір