РФ атакувала Салтівський район Харкова — наслідки авіаудару (ВІДЕО)

У Харкові. Скріншот: uatv.ua

Внаслідок російської атаки на Харків загинули щонайменше двоє людей. Жертвами стали двоє людей похилого віку, які перебували в парку під час обстрілу. Ще семеро людей отримали поранення. Російські війська випустили шість авіабомб, одна з яких впала в густонаселений район, вибивши вибуховою хвилею скло в 15 багатоквартирних будинках. На місці російського удару працюють екстрені служби, які планують ліквідувати наслідки атаки протягом ночі. Поліція організувала цілодобову охорону потерпілих будинків, повідомляє FREEДОМ.

“Було запущено шість керованих авіабомб, місця п’яти влучень вже відомі. Одна потрапила на відкриту територію, відкриту частину у Салтівському районі. Двоє людей, які там проходили повз, на жаль, загинули. Ще п’ять керованих авіабомб потрапили в Черкаську Лозову, це Харківський район та решта приміської території Харкова. За даними правоохоронців, там, де загинули люди, була керована авіабомба на кшталт ФАБ-500”, — повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“Противник здійснив два заходи авіації з боку Білгородської області, міста Білгорода. Су-34 у супроводі Су-35. Під час обстрілу було пошкоджено кілька багатоквартирних будинків. Тому ми, як завжди, розгортаємо свою лабораторію і починає роботу слідче управління, щоб опитати всіх потерпілих на місці, щоб люди могли дати відповідні свідчення. А також зафіксувати випадки пошкодження майна, і щоб не ходили відділеннями поліції”, — поінформував начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко.

Читайте також: Три керовані авіабомби скинули росіяни на Костянтинівку — є загиблий і постраждалі (ФОТО)

Прямий ефір