Вплинути на вибори у США: цілі ядерного шантажу Кремля назвав політтехнолог

Олександр Кочетков. Фото: Facebook/Alexandr Kochetkov

Кремль активізував ядерну риторику, щоб шантажем вплинути на президентські вибори у США. Таку думку в ефірі телеканалу FREEДOM висловив політтехнолог, експерт із ракетно-ядерного озброєння Олександр Кочетков.

“Можливо, хтось буде обурений моєю думкою, але я бачу очевидний зв’язок з останніми заявами господаря Кремля Путіна про зміну ядерної доктрини й тим, що сьогодні відбувається у США”, — заявив Кочетков.

Він зазначив, що гучну заяву Путіна було зроблено напередодні візиту президента України Володимира Зеленського до Штатів.

“Ця заява була зроблена таким чином, щоб ось цим шантажем певним чином вплинути на президентські вибори в США. Ця заява напередодні візиту українського президента дивним чином, чи то випадково, чи то навмисне, підіграє Дональду Трампу. Оскільки виникає загроза для Штатів. Тому що США, і насамперед демократи, підтримують Україну. Путін зазначив, що в такому разі РФ розглядатиме всіх, хто підтримує Україну, як безпосередніх учасників цієї війни й готова спрямувати на країну ядерну зброю. І тут же, буквально одночасно, Дональд Трамп заявляє про те, що Байден і Гарріс втягнули США у війну, а я вас із цієї війни врятую. Ось така технологічна зав’язка проглядається. Хоча, я ще раз наголошу, що це не стовідсоткова істина, а всього лише моя думка”, — резюмував Олександр Кочетков.

Читайте також: Останній інструмент для залякування — реакція світу на ядерний шантаж Кремля (ВІДЕО)

Прямий ефір