Ізраїль відповів ударами на атаку “Хезболли” — заява Нетаньягу

Біньямін Нетаньягу. Фото: aa.com.tr

Лідери “Хезболли” та Ірану мають знати, що відповідь Ізраїлю — це ще один крок на шляху до зміни ситуації на півночі і що це — не кінець історії. Про це заявив прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу з приводу попереджувального удару по “Хезболлі”, передає FREEДОМ з посиланням на The Times of Israel.

Він нагадав, що “Хезболла” намагалася атакувати Ізраїль ракетами і безпілотниками. Тому ЦАХАЛу доручили завдати потужного попереджувального удару, щоб “усунути загрозу”.

“Ми завдаємо “Хезболлі” несподіваних ударів. Три тижні тому ми усунули їхнього начальника штабу, а сьогодні зірвали план наступу. Насралла в Бейруті та Хаменеї в Тегерані мають знати, що це ще один крок на шляху до зміни ситуації на півночі та благополучного повернення наших громадян до своїх домівок. І я повторюю — це не кінець історії”, — заявив Нетаньягу.

Читайте також: Ізраїль повідомив про ліквідацію двох високопоставлених членів ХАМАС

Нагадаємо, у ніч на 25 серпня терористичне угруповання “Хезболла” завдало удару по півночі Ізраїлю з території Лівану, застосувавши для цього 210 ракет і приблизно 20 безпілотників.

Прямий ефір