Окупанти обстріляли Херсон і селище в області — поранено двох пенсіонерів (ВІДЕО)

Обстріл Херсона. Скріншот: uatv.ua

Російські війська вкотре обстріляли центр Херсона. Про це сьогодні, 21 серпня, повідомив голова обласної військової адміністрації (ОВА) Олександр Прокудін, передає FREEДОМ.

За словами глави ОВА, внаслідок ворожої атаки в місті пошкоджено торговий центр, приватні будинки, загорілося кафе.

Місцеві жителі та представники екстрених служб ліквідовують наслідки обстрілу з боку російських військ. Інформації про загиблих чи поранених поки що не надходило.

“Спочатку били з артилерії, а потім вдарили “Градами”. Потім черга була, штук п’ять чи шість. Десять штук, напевно, було, не менше. Скільки летіло — ніхто не рахував. Але черга довга була”, — розповіли місцеві жителі.

Крім того, близько 08:00 сьогодні війська РФ обстріляли селище Комишани в Херсонській області.

За даними начальника Херсонської міської військової адміністрації Романа Мрочка, відомо щонайменше про двох поранених пенсіонерів. Обстріл застав їх на вулиці.

У чоловіка і жінки черепно-мозкові травми, контузія і множинні уламкові поранення. Постраждалих доправили до лікарні Херсона.

Читайте також: Внаслідок російського удару по дитячому кафе в Запорізькій області є постраждалі — деталі від Федорова (ФОТО)

Раніше перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський сказав, що регіон перебуває під постійними російськими обстрілами, тому нині складно говорити про повноцінне відновлення громад.

Прямий ефір