Через втрати окупанти на низці напрямків не можуть виконати навіть завдання тактичного рівня — деталі від аналітика

Ілюстративне фото: Facebook/93-тя ОМБр Холодний Яр

Втрати російських окупантів в особовому складі не знижуються, оскільки основною тактикою армії РФ у війні проти України залишаються “м’ясні штурми”. Таку думку висловив військово-політичний аналітик Дмитро Снєгирьов сьогодні, 4 серпня, в ефірі телеканалу FREEДОМ.

“Лише на Харківському напрямку внаслідок численних втрат серед особового складу окупанти змушені передислокувати підрозділи з окупованих територій Луганської області. А це свідчить про що? Про суттєві втрати в особовому складі, про неможливість виконання навіть тактичного рівня завдань. Аналогічна ситуація — на Краматорському напрямку, де окупанти зазнають колосальних втрат. Вони змушені це визнати. Та сама ситуація — і на Курахівському напрямку, де підрозділи окупаційних армій, зокрема п’ятої бригади, виводяться на доукомплектування через масові втрати через активні дії Збройних сил України”, — прокоментував Снєгирьов.

На його думку, на сьогодні немає жодних передумов до зменшення втрат армії РФ, яка, користуючись перевагою в особовому складі, не збирається відмовлятися від “м’ясних штурмів”.

Читайте також: У Росії збираються відправляти на фронт як “гарматне м’ясо” мігрантів, — Курносова

Нагадаємо, минулої доби втрати російських загарбників становили 1 150 осіб. Також українські воїни знешкодили п’ять танків, 17 бойових броньованих машин, 59 артилерійських систем, три реактивні системи залпового вогню, три засоби протиповітряної оборони, 41 безпілотник оперативно-тактичного рівня, дві крилаті ракети, 80 автомобілів та 11 одиниць спеціальної техніки окупантів.

Прямий ефір