Зеленський домовився про зустріч із Трампом

Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський та кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп домовилися під час особистої зустрічі обговорити, які кроки допоможуть досягти справедливого миру. Про це Зеленський повідомив сьогодні, 20 липня, після телефонної розмови з Трампом, інформує FREEДОМ.

У розмові Зеленський наголосив на важливості двопартійної підтримки України, а також привітав Трампа з номінацією від Республіканської партії та засудив замах у Пенсільванії.

“Я наголосив на життєвій важливості двопартійної та двопалатної американської підтримки для захисту свободи та незалежності нашої держави. Україна завжди буде вдячна США за допомогу в зміцненні нашої можливості протистояти російському терору. Російські удари по наших містах та селах продовжуються щодня. Домовилися з президентом Трампом обговорити під час особистої зустрічі, які саме кроки можуть зробити мир чесним та справді тривалим”, — повідомив президент України Володимир Зеленський у Telegram.

Нагадаємо, Республіканська партія на своєму з’їзді до Мілуокі затвердила Дональда Трампа кандидатом у президенти США. Напередодні з’їзду в Дональда Трампа стріляли під час виступу на передвиборчому мітингу в штаті Пенсільванія. Політик отримав поранення.

Прямий ефір