Путін “вистрілив собі в ногу”, коли пішов на зближення з КНДР, — Несвітайлов

Володимир Путін і Ким Чен Ин. Фото: gettyimages.com

Російський диктатор Володимир Путін “вистрілив собі в ногу”, коли пішов на зближення з КНДР. Таку думку сьогодні, 12 липня, в ефірі телеканалу FREEДОМ висловив політолог, експерт-міжнародник Максим Несвітайлов.

На його думку, західні партнери не залишили для себе тих ліній, які вони не можуть переступити в допомозі для України: зараз усі варіанти розглядаються як можливі за певних обставин.

“Російська Федерація в цьому плані робить усе можливе для того, щоб досягти результатів, прямо протилежних поставленим цілям. Те, що Путін пішов на зближення з КНДР, — це тільки постріл собі в ногу. Тому що якщо Росію десь ще й сприймали як цивілізаційно близьку державу, що можна потім у майбутньому співпрацювати, то КНДР сприймають як абсолютне зло, як карикатурне навіть зло, зло, що абсолютно не має якихось відтінків. Те, що Російська Федерація йде на зближення — це характерний знак. Тобто те, що вони досі намагаються проводити політику “світового гопника” — це вже так не працює, бо це не викликає ні шокуючого нерозуміння, ні страху непередбачуваності, цього від Росії зараз, у принципі, й очікують. Але це не лякає, це тільки дратує та злить”, — сказав політолог.

Несвітайлов також підкреслив, що російський удар по дитячій лікарні “Охматдит” у Києві додав рішучості західним союзникам України.

Читайте також: Саміт НАТО завершився у Вашингтоні: огляд головних сигналів для України (ВІДЕО)

Нагадаємо, вже в липні КНДР може відправити на окуповані території України свої інженерні та будівельні війська. 

Прямий ефір