Саміт миру, активізація співпраці та розширення торгівлі: Зеленський та Моді провели перемовини в Італії (ВІДЕО)

Володимир Зеленський та Нарендра Моді. Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 14 червня, зустрівся із прем’єр-міністром Індії Нарендрою Моді у межах робочого візиту до Італії для участі в саміті G7 (“Групи семи”). Про це повідомляє FREEДОМ із посиланням на пресслужбу глави держави. 

Зеленський привітав Моді з перемогою на виборах і побажав індійському народові миру та процвітання.

Лідери обговорили розвиток двосторонніх відносин і можливість обміну досвідом використання нових технологій у сільському господарстві.

Крім того, український президент розповів про функціонування чорноморського транспортного коридору, завдяки якому є змога збільшити експорт соняшникової олії до Індії та обіг за іншими категоріями товарів.

Зеленський розповів Моді також про підготовку до Глобального саміту миру і подякував главі уряду Індії за очікувану присутність на заході делегації високого рівня.

Читайте також: Участь країн глобального Півдня у саміті G7 сигналізує про побоювання Заходу щодо “авторитарного клубу” — пояснення експерта

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 13 червня виступив на саміті “Групи семи” (G7). Він подякував за те, що “Група семи” незмінно ефективно допомагає Україні та присвячує свої зустрічі тематиці захисту країни у війні.

Прямий ефір