“MAGURи для ГУРу”: до Дня журналіста стартував великий збір на морські дрони MAGURA V5

MAGURA V5 — ударні безпілотні човни українського виробництва. Лише за перший рік застосування оператори спецпідрозділу Group-13 знищили та уразили ними більше десятка ворожих кораблів та інших суден. MAGURи вже завдали російському флоту збитків на понад 500 млн доларів.

До Дня журналіста українські медійники розпочали  збір коштів на ударні морські дрони MAGURA V5 для Головного управління розвідки Міноборони. Мета збору — 10 000 000 грн.

Збір проводиться спільними зусиллями учасників інформаційного марафону “Єдині новини” (Starlight Media, 1+1 Media, телеканал “Рада”, “Ми — Україна”, Inter Media Group); державного підприємства “Мультимедійна платформа іномовлення України” (телеканали “Дім” та FREEДОМ), “24 каналу” та благодійного фонду “24”, РБК-Україна, “Українського радіо”, TAVR Media та радіо “Промінь”.

В ефірі та на діджитал-майданчиках телеканалу FREEДОМ виходять промо-ролики збору на дрони для ГУР, адаптовані для російськомовної аудиторії, а також розміщено QR-код, за допомогою якого можна зробити безпечний переказ у криптовалюті навіть з території РФ.

MAGURA V5 ― ударний надводний безпілотник українського виробництва. Цей морський дрон виконує спостереження, розвідку, патрулювання, пошуково-рятувальні роботи, протимінну боротьбу, охорону морського флоту. MAGURA V5 неможливо купити в інших країн, виробництво локалізоване. Керуються дрони через супутниковий зв’язок бійцями спецпідрозділу ГУР МО Group-13. Український морський дрон відомий своєю ударною роллю: усього лише за рік застосування оператори спецпідрозділу Group-13 знищили та уразили більше десятка російських кораблів та інших суден.

Кошти збирає Благодійний фонд “Діани Подолянчук”. Закликаємо долучатися колег з інших медіа та всіх небайдужих.

Реквізити для поповнення банки “MAGURи для ГУРу”:

Отримувач – Подолянчук Діана Станіславівна.

Криптогаманець https://qrco.de/support_gur_crypto

Нагадаємо, у травні успішно завершився великий збір для підрозділів ГУР на безпілотники “СИЧ”, в якому також брали участь телеканали “Дім” та FREEДОМ.

Прямий ефір