На початку весни наступ Росії вичерпається повністю, — Буданов

Кирило Буданов. Фото: gur.gov.ua

Наступальна операція Росії в Україні, розпочата в листопаді минулого року, на початку весни вичерпається повністю. Таку думку в ефірі марафону “Єдині новини” висловив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов, інформує FREEДОМ.

“Зараз триває наступальна операція РФ, яка розпочалася в листопаді 2023 року. Станом на зараз, 2,5 місяці вона йде. Результати ви самі бачите. Сказати, що вони в них значущі, буде неправдою. Певне просування в полях у росіян є, і біля Авдіївки те, що відбулося. Але це не те, на що вони розраховували. Вони хотіли якнайшвидше вийти на бар’єрний рубіж по річці Чорний Жеребець у Харківській області та на адмінкордон Донецької та Луганської областей. Цього й близько немає. Але їхній наступ ще триває, десь на початку весни він вичерпається повністю”, — упевнений Кирило Буданов.

Читайте також: План окупації Харкова за допомогою наявних сил і засобів — це фантазії армії РФ — думка Коваленка

Нагадаємо, військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко заявив, що 10 жовтня 2023 року фактично почався наступ на Авдіївку (Донецька область), і він дав старт наступальним діям за всіма іншими локаціями з паузою в один-два тижні.

Прямий ефір