За підсумками нового тижня ми зможемо сказати, що Україна стала сильнішою, — Зеленський у зверненні наприкінці 704-ої доби війни (ВІДЕО)

Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Саме завдяки українським воїнам світ продовжує вірити в Україну. Про це сьогодні, 28 січня, у своєму зверненні наприкінці 704-ї доби повномасштабного вторгнення Росії заявив президент України Володимир Зеленський, інформує FREEДОМ.

Президент подякував українським захисникам і захисницям, які зараз знаходяться на бойових позиціях на всій лінії фронту.

Також Володимир Зеленський розповів про графік міжнародної комунікації на новий тиждень, який посилить Україну.

“І те, що стосується позицій у Європі — у відносинах з Євросоюзом, і з нашими сусідами в Євросоюзі, і те, що стосується міжнародних інституцій — тих, які повинні захищати міжнародне право, і, звичайно, готуємо нові оборонні пакети для наших воїнів. За підсумками й нового тижня ми зможемо сказати, що Україна стала сильнішою. Це важливо — щоб кожен тиждень додавав нашим двостороннім відносинам з партнерами більше чітких домовленостей, а оборонним коаліціям — більше стійкості в постачанні зброї, снарядів, техніки. Я дякую всім у світі, хто допомагає саме так — щоб домовленості працювали, а стійкість наших воїнів базувалась на стійкості наших партнерів”, — сказав глава держави.

Прямий ефір