Було очевидно, що її не допустять до збору підписів: Курносова прокоментувала відмову ЦВК реєструвати ініціативну групу Дунцової

Катерина Дунцова. Фото: bbc.com

Центральна виборча комісія РФ відмовилася реєструвати ініціативну групу з висунення журналістки з Ржева (Тверська область) Катерини Дунцової кандидатом на президентських виборах. Кремлю не потрібні такі кандидати, адже розмову з виборцями про некомпетентність президента РФ Володимира Путіна вони не можуть допустити. Таку думку сьогодні, 23 грудня, в ефірі телеканалу FREEДОМ висловила політична аналітикиня й головна редакторка порталу After Empire Ольга Курносова.

“Було очевидно, що її не допустять до збору підписів. І не тому, що вона серйозний кандидат, а тому що взагалі така історія, як збір 300 тис. підписів по всій Росії передбачає розмову з людьми про те, що путінська камарилья все робить неправильно. Ця історія неприємна для влади, і тому вона не повинна існувати”, — сказала вона.

Курносова впевнена, що будь-кому, хто не вигідний чинній владі, відмовлять ще на перших етапах висунути свою кандидатуру для участі у президентських виборах.

“Дивно, що ті люди, які займалися її висуненням, цього не розуміли. Мало хто в сьогоднішній Росії може вистояти в такій ситуації”, — підкреслила вона.

Читайте також: Кремль не допустить спроби зіграти в “сценарій Тихановської” на виборах президента РФ, — Курносова

Прямий ефір