Для того, щоб у РФ відбулася революція, потрібні емоції — думка

Ольга Курносова. Фото: Facebook

На революційні настрої населення дуже сильно впливають емоції, тому у РФ мають відбутися події, які стануть причиною сплеску емоцій у громадян країни. Таку думку сьогодні, 11 грудня, в ефірі телеканалу FREEДОМ висловила політична аналітикиня і головна редакторка порталу After Еmpire Ольга Курносова.

Вона зазначила, що в Росії вже відбувається маса подій, які викликають невдоволення у росіян.

“Ми зараз бачимо ролики, наприклад, які протези видають тим, хто прийшов без рук, без ніг — фактично пластикові руки, ноги від манекенів із магазину. А коли повертаються злодії-людожери та починають вбивати. Буквально людожери — не в переносному, а в прямому сенсі цього слова. Щодня ми чуємо про якісь нові злочини тих, хто повернувся, насамперед “вагнерівців”. Якщо піде нова хвиля мобілізації, почнуть закликати тих, хто не хоче йти воювати. Будь-яка з цих подій, а вже тим паче якась сукупність, можуть призвести до якихось вибухів у суспільстві”, — вважає Курносова.

Політична аналітикиня зауважила, що емоції можуть керувати людьми не тільки на загальнодержавному рівні, а й на регіональному.

“Наприклад, Бєлгородська область сьогодні перебуває у владі “кадировців”. Тут теж є сукупність причин — близько лінія фронту до кордону з Україною — 30 км. “Кадирівці”, які там базуються, вони взяли повністю під контроль область, вони ґвалтують жінок, чорт забирай, що роблять із підприємцями. Це теж може викликати вибух емоцій, які можуть закінчиться різаниною на міжнаціональному ґрунті”, — висловила вона думку.

Читайте також: Протести дружин мобілізованих Кремль використовує для оголошення нової мобілізації після виборів президента РФ — думка

Нагадаємо, психолог-криміналіст Юрій Ірхін вважає, що з точки зору психології жіночі протести є найефективнішими, а для влади — найнебезпечнішими.

Прямий ефір