OMANA – гурт, який підкорює українців музичним сюрреалізмом (ВІДЕО)

Скрин с видео

OMANA – Sci-Fi rock проект Олексія Богомольного, який раніше працював із Vivienne Mort. Олексій надихається коміксами і пише “музику жахів”.

Незвичайна навіть сама структура пісні з різними шумами, електронаводками й акустикою. Склад гурту – Олексій Богомольний (текст, музика, гітара), Дмитро Приходько (бас/беки), Сергій Маркович (ударні). За словами артистів, музичний сюрреалізм слухачам гарантований. Одна з фішок OMANA в тому, що їхня музика народжується з коміксів.

“Десь після Революції Гідності, щоби зберегти здоровий глузд, я перейшов на комікси. Зараз у такому потоці інформації ніколи читати книгу на 1000 сторінок. А тут відкриваєш комікс, де все проникнуто глибоким змістом. Комікси створюють “скелет” наших пісень. Комікси – це як форма культури, яка надихнула й дала нам жару”, – розповідає Олексій Богомольний.

Музиканти кажуть, що створюють небанальну та цікаву музику. Наприклад, їхній музичний альбом під назвою “Пригоди Сковороди в Сузір’ї Великого Пса”, розповідає історію нащадка Сковороди, якого викрадають прибульці. “Наша музика – казка, яка принесе заряд гарного настрою, а після прослуховування голова буде свіжішою і чистішою”, – говорить соліст.

Пісня OMANA “Один на один” стала саундтреком до коміксу “Троє проти зла”.

Зараз хлопці працюють над створенням нових пісень і мріють виступати на великих стадіонах, представляючи для глядачів ціле шоу.

Більше випусків програми Music day дивіться за посиланням.

Прямий ефір