“Прильоти” у кількох містах, є постраждалі: РФ вночі атакувала ракетами Україну

Наслідки атаки РФ. Місто Черкаси. Фото: Telegram/Ігор Табурець

Сьогодні вночі, 21 вересня, Росія здійснила масований запуск крилатих ракет по території України. В усіх регіонах оголосили повітряну тривогу. Вибухи пролунали в Києві та кількох областях. У столиці внаслідок атаки росіян постраждали семеро мирних громадян, інформує FREEДОМ.

За даними мера Києва Віталія Кличка, вибухи пролунали в Дарницькому районі міста. Там постраждали семеро людей, трьох із них ушпиталили — серед них 18-річна дівчина і 9-річна дівчинка. Четверо отримали допомогу на місці.

Рятувальники ліквідовують пожежу на СТО. Палають також дві автівки. Вибиті вікна в двоповерховому будинку поруч.

Крім того, постраждав заклад профтехосвіти. Учні були в укритті, серед них постраждалих немає.

У Голосіївському районі, за словами очільника Києва, пошкоджені вікна в 5-поверховому будинку. Руйнувань і постраждалих немає. У Святошинському районі зафіксовано перебої з електрикою, проте енергетики вже відновили електропостачання. 

Про щонайменше шість “прильотів” у Харкові повідомив мер міста Ігор Терехов. 

“Маємо інформацію про двох постраждалих внаслідок ранкового обстрілу Харкова. Обидва госпіталізовані у лікарню. На місці “прильотів” працюють відповідні служби, усувають їхні наслідки”, — поінформував він. 

У Черкасах внаслідок збиття російської ракети уламки впали на об’єкт соціальної інфраструктури в центрі міста, постраждали щонайменше п’ятеро людей, одна людина під завалами, повідомив начальник Черкаської обласної військової адміністрації (ОВА) Ігор Табурець.

Крім того, вибухи пролунали у Черкаській, Київській, Хмельницькій областях, у Рівному та на Львівщині. Повідомлялося про роботу Сил протиповітряної оборони України.

Читайте також: 8 цивільних загинули та 11 зазнали поранення — результати атак РФ по населених пунктах України

Нагадаємо, російські окупаційні війська вночі 20 вересня вкотре атакували Україну іранськими ударними безпілотниками. Силам протиповітряної оборони України вдалося знищити 17 дронів у чотирьох регіонах.

Прямий ефір