У Єврокомісії допускають введення нових санкцій проти Північної Кореї

Ілюстративне фото: wikipedia.org

У Єврокомісії не виключають можливість введення додаткових санкцій щодо Північної Кореї, якщо вона почне надавати військову підтримку Росії в агресії проти України. Про це сьогодні, 14 вересня, під час брифінгу заявив прессекретар Єврокомісії Петер Стано, інформує кореспондент FREEДОМ.

За словами Стано, нещодавня зустріч президента Росії Володимира Путіна з лідером КНДР Кім Чен Ином свідчить лише про “подальшу міжнародну ізоляцію Росії”.

Стано зазначив, що зустрілися “два лідери, які відомі руйнуванням своїх націй: один — голодом, а другий, відправляючи своїх людей на смерть”.

“Ми застерігаємо Північну Корею від надання будь-якої військової допомоги Росії”, — заявив Стано.

В іншому випадку, Єврокомісія залишає за собою право діяти так само, як вона чинить щодо Ірану, який підтримує російську агресію проти України.

Читайте такожРосія хоче від Північної Кореї зброю, а КНДР від РФ — ядерні технології, — Курносова

Як повідомлялося раніше, США стурбовані переговорами між Російською Федерацією та Північною Кореєю. У Вашингтоні уважно стежитимуть за результатами зустрічі російського диктатора з його північнокорейським колегою.

Нагадаємо, 13 вересня відбулася зустріч між диктаторами КНДР і Росії — Кім Чен Ином і Володимиром Путіним. Вони зустрілися на космодромі “Восточный” в Амурській області.

Прямий ефір