Репресії Кремля згуртовують, розв’язують руки і штовхають на шлях боротьби з путінським режимом — думка

Марія Максакова. Фото: dw.com

Методи, за допомогою яких президент РФ Володимир Путін і його режим намагаються боротися з інодумцями, давно застаріли та провокують до створення ще більшого опору з боку опозиціонерів, які перебувають поза сферою їхнього впливу. Таку думку сьогодні, 31 серпня, в ефірі телеканалу FREEДОМ висловила оперна співачка, колишня депутатка Держдуми Росії Марія Максакова.

“У Кремлі й на Луб’янці сидять серійні маніяки-невдахи. Їх не навчив досвід і попередні історії. Вони за сталінськими якимось термінами, за божевільними вироками відправили до в’язниці всіх, хто, на їхню думку, загрожував їхній владі. Це стосується Олексія Навального, Володимира Кара-Мурзи, Іллі Яшина та інших. Від того, що вони це з ними провернули, підписників у соціальних мережах у цих опозиціонерів не поменшало. Це агонія, яка їм не допомагає. Вони поливають бензином уже палаюче інформаційне поле”, — сказала вона.

Експертка зазначила, чим більше подібних вироків і репресивних рішень ухвалює Путін — тим більше в нього стає ворогів, а медійне поле розростається протестними думками та гаслами.

“Методи, з якими Кремль нападає на будь-яку відмінну від їхньої точки зору — це згуртовує, розв’язує руки й штовхає на шлях ще більшої боротьби зі злочинними рішеннями путінського режиму. Путін таким чином наплодить собі справжніх ворогів в інформаційній, політичній та фінансовій сферах. Це і краще”, — пояснила вона.

Читайте також: Кремль підтримує нацизм у країні, — правозахисниця про справу військового злочинця Петровського із ДШРГ “Русич”

Прямий ефір