Війська РФ вдарили по центру Чернігова — що відомо (ВІДЕО)

Постраждалий внаслідок атаки РФ на Чернігів. Фото: mvs.gov.ua

Російські окупаційні війська сьогодні, 19 серпня, обстріляли Чернігів. Атакували, ймовірно, балістикою по центру міста. Про це повідомив очільник Чернігівської обласної військової адміністрації (ОВА) В’ячеслав Чаус, інформує FREEДОМ.

“Ворог обстріляв центр Чернігова. Ймовірно, балістична ракета. Залишайтеся в укриттях. Деталі згодом”, — написав Чаус у Telegram.

Наслідки атаки РФ на Чернігів. Фото: mvs.gov.ua

Видання “Суспільне” з посиланням на слова очевидців атаки, інформує, що внаслідок обстрілу росіянами Чернігова є поранені та загиблі.

На атаку вже відреагував президент України Володимир Зеленський.

“Ось що таке сусідство з терористичною державою, ось проти чого ми об’єднуємо увесь світ. Російська ракета влучила просто в центр міста, у наш Чернігів. Площа, політехніка, театр. Звичайний суботній день, який Росія перетворила на день болю та втрат. Є загиблі, є поранені. Мої співчуття тим, хто втратив рідних”, — написав він.

Читайте також: Росіяни розуміють: в Україні їх тотально не переносять, тому прагнуть тільки вбивати й руйнувати, — Подоляк

Як повідомлялося раніше, російські війська скинули дві керовані авіаційні бомби на селище Комишуваха Запорізької області. 

Прямий ефір