Дві людини загинули, сім зазнали поранень внаслідок обстрілу Росією Запоріжжя (ВІДЕО)

Наслідки ракетної атаки по Запоріжжю. Фото: t.me/Klymenko_MVS

Російські війська сьогодні, 9 серпня, завдали ракетного удару по Запоріжжю. Внаслідок вибухів дві людини загинули, поранено сім осіб. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, інформує FREEДОМ.

За його словами, першочергово інформація була про трьох загиблих, одну людину вдалося реанімувати. Лікарям допомагали на місці парамедики поліції.

Наслідки ракетної атаки по Запоріжжю. Фото: t.me/Klymenko_MVS

“Рятувальники оперативно загасили пожежу в господарчій будівлі. Поліція провела поквартирний обхід житлових будинків. Загиблих чи травмованих не виявили. Постраждали люди, які в час прильоту перебували на вулиці”, — написав Клименко в Telegram. 

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак повідомив, що тип ракети наразі встановлюється, попередньо росіяни використали для удару по Запоріжжю “Іскандер”.

“Удар завдано по території храму святих апостолів Петра і Павла ПЦУ. Внаслідок удару зруйновано будівлю церкви, пошкоджено будинки та магазини”, — уточнив він.

Наслідки ракетної атаки по Запоріжжю. Фото: t.me/ermaka2022
Наслідки ракетної атаки по Запоріжжю. Фото: t.me/ermaka2022

Удар по Шевченківському району Запоріжжя прокоментував президент України Володимир Зеленський.

“Триває рятувальна операція. Всім постраждалим буде надано необхідну допомогу. І цей воєнний злочин Росії неодмінно отримає свій вирок. А відповідь російським терористам буде на передовій завдяки нашим героїчним воїнам”, — наголосив він.

Читайте також: У Запоріжжі понад 12 тис. пошкоджених будівель унаслідок ракетних атак: що почали відновлювати (ВІДЕО)

Нагадаємо, 7 серпня армія РФ випустила по центру Покровська на Донеччині дві ракети з інтервалом у кілька хвилин. Вони пошкодили дві багатоповерхівки, а також будинки в приватному секторі, готель, магазин і адмінбудівлі.

Прямий ефір