Багатоповерхівка горіла з першого до четвертого поверху: про нічний обстріл Херсона розповів речник ОВА

Херсонська область. Ілюстративне фото: focus.ua

Після опівночі росіяни накрили масованим вогнем місто Херсон. Били по центру міста, Корабельному та Дніпровському районах. Про це сьогодні, 7 серпня, у прямому ефірі FREEДОМ розповів голова пресофісу Херсонської обласної військової адміністрації (ОВА) Олександр Толоконніков.

“Спочатку було влучення у дев’ятиповерховий будинок. Було загоряння з першого до четвертого поверху. Людей там було достатньо, але тяжких поранень ніхто не отримав. У семи осіб — ситуаційно-невротична реакція. Ще одну маломобільну жінку було відправлено до лікарні після цього обстрілу”, — розповів гість ефіру.

За його словами, росіяни били по місту ще двічі, під час одного з цих обстрілів загинула жінка.

“Було обстріляно ще один будинок у прибережній зоні Херсона. На жаль, одна жінка загинула. Її чоловік отримав контузію… Ще одна жінка в іншому районі Херсона теж потрапила під обстріл — її відправлено до лікарні з пораненнями середнього ступеня тяжкості”, — повідомив Толоконніков.

Він також повідомив, що за минулу добу в області було четверо постраждалих від російських обстрілів — дві сімейні пари: одна в селі Ольгівка, друга — в селі Микільське. Поранення, на щастя, не тяжкі. Медичну допомогу постраждалим було надано на місці, від госпіталізації вони відмовилися.

Раніше повідомлялося, що російські загарбники цієї ночі в чергове обстрілювали місто Херсон. Влучили, зокрема, у 9-поверхівку.

Прямий ефір