Окупанти точно відчують наслідки нашої роботи, — президент Зеленський наприкінці 524-го дня війни

Володимир Зеленський. Скриншот: uatv.ua

Влада готує низку міжнародних заходів — тиждень буде дуже важливим для України, для зовнішньої політики. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський сьогодні, 1 серпня, у вечірньому зверненні до громадян, інформує FREEДОМ.

Глава держави поінформував, що сьогоднішній день почався з дуже змістовних доповідей представників Сил оборони й безпеки.

“Керівник Служби безпеки України Малюк і міністр внутрішніх справ Клименко щодо ліквідації наслідків ударів російських терористів по наших містах: Харків, Кривий Ріг, Херсон, інші наші міста. Генерал Залужний доповів щодо загальної ситуації в обороні. Фронт, конкретні напрямки — доповіді генералів Сирського, Тарнавського. Командувач Повітряних сил Олещук доповів щодо результатів застосування протиповітряної оборони. Постійно, у щоденному режимі працюємо з партнерами щодо посилення нашого повітряного щита — крок за кроком додаємо захисту”, — розповів він.

Зеленський додав, що була й окрема детальна доповідь керівника ГУР МОУ Кирила Буданова.

“Окупанти точно відчують наслідки нашої роботи. Серйозно відчують”, — запевнив президент.

За словами глави держави, залишається місяць до старту нового політсезону в країнах-партнерах.

“І зробимо все, щоб цей сезон максимально сприяв нашому руху вперед, до перемоги, нашому прагненню відновити мир для всієї України — без жодного винятку. Більше політичної підтримки для України. Більше зброї для наших воїнів. Повна відповідальність держави-терориста за все, що вона наробила проти України, проти наших міст, сіл, проти наших людей”, — сказав Зеленський.

Також верховний головнокомандувач поіменно відзначив українських воїнів із напрямків на Донбасі та на півдні України. Воїнів, чия хоробрість, чия відвага особливі. Історія кожного з них — це справжній героїзм.

“Слава всім нашим воїнам! Слава кожному й кожній, хто б’ється за Україну, хто допомагає нам наближати нашу перемогу! Слава Україні!” — резюмував Володимир Зеленський.

Читайте також: Російське зерно стає “ексклюзивом на крові”, — Зеленський про блокування Путіним Чорноморської угоди

Прямий ефір