Зеленський відвідав Одесу: президент завітав у реабілітаційний центр, де лікуються захисники та нагородив військових і цивільних медиків

Володимир Зеленський в одеському госпіталі. Фото: president.gov.ua

Сьогодні, 27 липня, під час робочої поїздки на Одещину президент України Володимир Зеленський ознайомився з роботою реабілітаційних відділень у медичних закладах, де захисники України проходять програми фізичної реабілітації та відновлення. Про це повідомляє FREEДОМ з посиланням на пресслужбу глави держави.

Зокрема, в одному з таких закладів Одеси створено сучасне відділення для військовослужбовців на 30 ліжок, що вже сьогодні дає змогу українським воїнам проходити відновлювальне лікування.

Зеленський поспілкувався із захисниками, які перебувають на реабілітації в закладі, побажав їм здоров’я та якнайшвидшого відновлення.

Інший медично-реабілітаційний центр був капітально відремонтований і переоснащений.

Президенту розповіли, що в цьому закладі проводиться комплексна медична реабілітація постраждалих від вибухів, обстрілів, бомбардувань військових і цивільних поранених, відновлення їхнього фізичного та психологічного стану.

Володимир Зеленський в одеському госпіталі. Фото: president.gov.ua

Його фахівці постійно навчаються та переймають європейський досвід проведення комплексної медичної реабілітації у стаціонарних умовах.

Глава держави поспілкувався з медичними працівниками з різних куточків України та від імені всього українського народу привітав їх із професійним святом.

“Сьогодні ми в різних містах нашої країни вітаємо лікарів, військових і цивільних. Із різних частин нашої держави. Ми вдячні вам за допомогу, яку ви надаєте нашим військовим і цивільному населенню”, — наголосив він.

Зеленський подякував медикам за їхню самовіддану працю, досвід і професіоналізм.

Президент також вручив державні нагороди військовим і цивільним медичним працівникам.

Читайте також: Зеленський у День медичного працівника відвідав Миколаїв та Очаків

Нагадаємо, робочу поїздку до Дніпропетровської області здійснив сьогодні, 27 липня, Зеленський. Саме там він зібрав виїзну Ставку Верховного Головнокомандуючого. Також глава держави привітав з професійним святом медиків, які рятують життя українських захисників та захисниць, відвідавши місцевий медзаклад. Зеленський вручив медичним працівникам державні нагороди та відзнаки.

Прямий ефір