Лукашенко став ІПСО Кремля — думка білоруської журналістки

Олександр Лукашенко та Володимир Путін. Фото: pravda.com.ua

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко став інформаційно-психологічною операцією (ІПСО) Кремля. А білоруський диктатор разом із Путіним — це вже дві “страшні подружки”. Таке порівняння зробила в ефір телеканалу FREEДОМ білоруська журналістка, засновниця гурту “Досить боятися” Тетяна Мартинова.

“Лукашенко сьогодні це ІПСО Кремля. Ось коли Кремлю треба щось сказати, не голосом Пєскова, не голосом Лаврова, не голосом своїх пропагандистів, а голосом людини, яка має прям цілу країну, спецслужби та розвідку, вони викликають Лукашенка, і прямо чітко кажуть, що він має озвучити”, — зазначила журналістка.

Нещодавню зустріч Путіна та Лукашенка гостя ефіру назвала піар-кампанією. Тому що лідери диктаторських країн мають хоч про щось говорити, інакше Лукашенка народ підніме на вила.

“Цією балаканиною, вони продовжують собі свій термін існування, працюють на внутрішній електорат і говорять “хлопці, у нас все під контролем”, — сказала Мартинова.

Спікер також прокоментувала і захід “вагнерівців” до Білорусі. На думку Мартинової, єдине, що турбує бойовиків, — це гроші. А з України вони вийшли через великі втрати.

Читайте також: Лукашенко провів кілька закритих нарад і доручив МЗС зайнятися реабілітацією його іміджу через ордер на арешт, — Латушко

Прямий ефір