Москву атакували БпЛА, пошкоджено два об’єкти — деталі від військового аналітика

Дмитрий Снегирев. Скриншот: uatv.ua

На території Москви в результаті атаки БпЛА вражені два об’єкти. По фото та відео видно факт завдання ударів. Про це сьогодні, 24 липня, в ефірі телеканалу FREEДОМ сказав військовий аналітик Дмитро Снєгірьов.

“Пошкоджені два об’єкти на території Москви — будівля бізнес-центру та будівля поряд із Міністерством оборони Російської Федерації. За заявою російської сторони, нібито російським засобам вдалося пригнітити українські невідомі безпілотники. По фото та відео видно факт завдання ударів”, — зазначив Снєгірьов.

За його словами, це може бути відплата за події в Одесі, де російські ракети влучили в культурний центр та житлові райони.

“Удар по Москві невідомими безпілотними літальними апаратами стався після засідання Ставки, де президент України Зеленський сказав, що в української сторони вистачить засобів і сил для захисту національних інтересів, у тому числі завдання ударів у відповідь по Російській Федерації, як, відповідно, акції відплати за події, що відбувалися в Одесі”, — сказав аналітик.

Так, знову спростовано міф про успішність російської ППО.

“Невідомі безпілотники в черговий раз спростували версію російської сторони про захист російської столиці системами ППО та про те, що нібито російська ППО успішно може відпрацювати по зовнішніх цілях та нейтралізувати загрозу можливого удару з використанням безпілотних літальних апаратів”, — додав гість ефіру.

Нагадаємо, 4 липня Москва зазнала другої за масштабом атаки дронів-камікадзе з початку її агресивної війни проти України. Раніше на початку травня два дрони долетіли до Кремля: звідки вони були і чиї невідомо. 30 травня Москву також масовано атакували безпілотники.

Прямий ефір