Є поранений та руйнування — росіяни вночі атакували дронами Кривий Ріг

Наслідки атаки РФ. Фото: Telegram/Сергій Лисак

Сьогодні вночі, 14 липня, російські окупанти атакували Кривий Ріг Дніпропетровської області дронами-камікадзе Shahed. Внаслідок ударів постраждала людина, зафіксовано руйнування інфраструктури. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації (ОВА) Сергій Лисак, інформує FREEДОМ.

За його словами, захисники повітряного командування “Схід” збили шість “Шахедів”, однак всі цілі збити не вдалося. У місті внаслідок удару росіян пошкоджено комунальне підприємство: одна адмінбудівля знищена, ще три — зруйновані частково.

“Зачепило й транспортне підприємство, а також два двоповерхові житлові будинки. Постраждав 56-річний чоловік. Він лікуватиметься вдома”, — повідомив глава ОВА.

Лисак додав, що вночі російські війська вдарили з артилерії по Великомихайлівській громаді, пошкодивши склад, приватний будинок і лінію електропередач. Там обійшлося без постраждалих.

Читайте також: Росія виготовляє 2-5 ракет різних номенклатур на добу, можливість накопичувати — є, — Попович

Нагадаємо, російські окупанти вночі 13 липня завдали чергового масованого комбінованого удару по містах України з використанням ракет і дронів-камікадзе. Вибухи пролунали в Києві, Запоріжжі, Хмельницькому та Кропивницькому. 

Прямий ефір