Російська атака забрала 10 життів: рятувальна операція в Краматорську триває — кадри FREEДОМ (ВІДЕО)

Наслідки удару РФ по Краматорську. Фото: Facebook/ДСНС

Напередодні російська армія вдарила по Краматорську ракетами, влучивши в людне місце — зону відпочинку. На момент удару там перебувало багато мирних жителів. Сьогодні, 28 червня, триває рятувальна операція. Про це повідомила кореспондентка телеканалу FREEДОМ Альона Грамова з місця трагедії. 

Станом на 12:00 з-під завалів працівники ДСНС дістали тіла 10 людей (зокрема трьох дітей). Постраждали 56 осіб (зокрема одна дитина 2022 р. н.), сімох людей вдалося врятувати. 

Наслідки удару РФ по Краматорську. Фото: Facebook/ДСНС

За словами мера міста Олександра Гончаренка, складнощів під час розбору завалів додала плита, яка впала. Під нею, каже Грамова, досі можуть перебувати люди, співробітники закладу та мирні жителі. 

“Це зона відпочинку в Краматорську, тут завжди перебувало багато місцевих жителів. Пошуки зниклих людей тривають. Поруч зі зруйнованою будівлею перебувають близькі зниклих в очікуванні інформації про порятунок своїх родичів”, — зазначила кореспондентка.

Читайте також: Удар РФ по Краматорську: кількість загиблих зросла, рятувальники продовжують пошукові роботи

Як повідомлялося раніше, російські окупанти 27 червня завдали два ракетних удари по Краматорську та селищу Біленьке (Донецька область). Одна з ракет влучила в кафе у центрі міста, де були відвідувачі. 

Прямий ефір