Кремль планує довго воювати, але спецслужби РФ розробляють план транзиту влади — думка

Кремль. Фото: pixabay.com

Росіяни готуються до виходу України на кордони 1991 року. Хоча силовий блок РФ орієнтується на тривалу війну, спецслужби складають альтернативний план передачі влади з рук Путіна його наступнику. Про це сьогодні, 12 лютого, в ефірі телеканалу FREEДОМ заявив політичний консультант Олександр Антонюк.

Він висловив сумнів, що після того, коли Україна вийде на кордони 1991 року, РФ піде на формулу миру, яку запропонував президент Володимир Зеленський.

“Подивимося, які там будуть процеси. Я прекрасно розумію, що в Росії, принаймні, на рівні Б уже опрацьовують варіанти. Воювати вони планують дуже довго. Це теж правда. Але вони вже навіть опрацьовують альтернативний варіант, що буде, коли Україна вийде на кордони 1991 року. Вони прекрасно розуміють, що у них буде смута. А отже, потрібно готувати в разі чого транзит влади”, — вважає Антонюк.

На його думку, транзит влади може бути великою пасткою.

“Я бачив уже кілька інтерв’ю і публічних виступів колишнього віцепрезидента Росії Олександра Руцького, який, як не дивно, є російським шовіністом та імперіалістом, і все-таки озвучує досить раціональні речі. І його ніхто не чіпає. А коли я придивився уважно, то побачив, що його супроводжують співробітники ФСБ. Тобто, вже починає складатися якийсь пазл”, — зазначив політичний аналітик.

Олександр Антонюк додав, що найкращою гарантією миру для України буде, на його погляд, розвал Російської Федерації.

Читайте також: “Приватизація” російської армії, що почалася, стане передумовою для розпаду РФ, — Яковенко

Прямий ефір